Project:Rólunk

This page is a translated version of the page Project:About and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.
A MediaWiki logója

Ez a wiki a MediaWiki dokumentációjára, megbeszélésére és fejlesztésére szolgál, az olyan webhelyeket működtető szoftverére, amilyenek a Wikipédia és a nonprofit Wikimédia Alapítvány más projektjei, valamint sok más wiki szerte a világon. A Wikimédia Alapítvány tartja fenn.

A MediaWiki.org minden szöveges tartalmának licencei a Creative Commons Nevezd meg! Így add tovább! licenc és a GNU Free Documentation License (GFDL), kivéve azon oldalakat, melyeken expliciten szerepel, hogy tartalmuk közkincs. A teljes részletekért lásd: Project:Copyrights.

Mi a MediaWiki.org

A MediaWiki.org a MediaWiki szoftver dokumentációját, és a szoftvert tartalmazza.

A MediaWiki.org egyetlen témakörre: a MediaWiki wikimotor és a kapcsolódó szoftverek, például a kiterjesztések és a bőrök. Néhány kapcsolódó szoftver dokumentációját tartalmazza, amelyek kívül futnak, de csatlakoznak és MediaWiki telepítésre támaszkodnak.

  • A Kézikönyv:Tartalom a teljes MediaWiki-rendszeradminisztrációs dokumentáció kiinduló pontja.
  • A Help:Tartalomjegyzék a MediaWiki általános felhasználói segítségének a kiindulópontja (közkincsként licencelve bármilyen MediaWiki-példányba való könnyű beillesztéshez).

Az oldal a MediaWiki szoftver leírásait és útmutatóit tartalmazza. Ha más szoftverhez akarsz szabad kézikönyvet írni, lásd: Wikikönyvek, mely egy ennek megfelelő testvérprojekt.

Az általában a Wikimédia-projektekről szóló megbeszélésnek a Meta-Wikire kell kerülnie.

Bár vannak más nyelvű oldalak, az angol a fő nyelv az oldalon. A fordítás azonban szükséges lehet.

Mi nem a MediaWiki.org

A MediaWiki.org nem a Wikipédia
Jelenleg a MediaWiki.org című webhelyen vagy. Ha nem szoftverfejlesztő vagy -telepítő vagy, valószínűleg véletlenül kerültél ide. A MediaWiki.org nem a szabad enciklopédia, a Wikipédia. Olvasd el ezt a cikket, ha érdekel, mi a különbség a kettő között. A Wikipédia az ezen oldal által dokumentált szoftvert futtatja. Ha a szabad enciklopédián szeretnél dolgozni, tekintsd meg azt.
A MediaWiki nem a Wikimédia Wikitech
A MediaWiki.org nem Wikimédia-specifikus technikai dokumentációhoz készült. Kérjük, olvasd el ezt a lapot, ha a neveket és a jelentéskörüket nem ismered. A Wikimédia egyes, ezen az oldalon dokumentált szoftverek egy részét futtató wikik csoportja. Kérjük, lásd: wikitech:Main Page.
A MediaWiki.org nem ingyen tárhelybiztosító vagy webhelyfenntartó.
Az oldalnak nem célja magán-, kereskedelmi vagy bármilyen más, a MediaWiki-szoftverhez nem kapcsolódó tartalom tárolása. Nem tesztwikiként használatos például formázás kipróbálására (csak a Project:Homokozót használd ehhez, vagy látogasd meg a tesztwikinket) vagy más projektekhez való érvényes XHTML-tartalmak létrehozására.
You may not host your own website, homepage, blog, or wiki at MediaWiki.org. If you are interested in using the wiki technology for a collaborative effort on something else, even if it is just a single page, there are many websites that provide wiki hosting, either free or for money. You can also install wiki software on your server; see the Wiki science wikibook for information on doing this.
Of course, users can have their own personal pages, but they are used for information relevant to working on MediaWiki.org. If you are looking to make a personal webpage that is not related to MediaWiki, please make use of one of the many free homepage providers on the Internet or find a suitable blog. Advertising, especially external links, may be removed from a user's page when there are no relevant contributions related to MediaWiki.
A MediaWiki.org nem linkek, képek vagy médiafájlok tárhelye
This site is neither a mirror nor a repository of links, images, or media files. Please upload only files that are useful for MediaWiki.org and provide full information on source and a free license; everything else will be deleted. Read the upload instructions carefully and consider uploading media files to the Wikimedia Commons, where they can be linked from all Wikimedia projects.
All content added to MediaWiki.org may have to be edited mercilessly, and can be redistributed at will. By submitting any content, you agree to release it for free use under the Creative Commons Attribution/Share-Alike License (CC BY-SA) or if it is stated explicitly, as Public Domain.
A MediaWiki.org nem hirdetési eszköz
Az oldal nem használandó kereskedelmi promócióra, hirdetésre, propagandára vagy érdekérvényesítésre – kivéve a MediaWikiének és a Wikimédia-projekteknek.
A MediaWiki.org nem válogatás nélküli információgyűjtemény
Ez az oldal nem minden MediaWikit használó projektről szóló elemek válogatás nélküli gyűjteménye. A más szoftveres gondokról vagy egyes wikikkel való gondokról szóló cikkek nem felelnek meg a lapnak. Kérjük, maradj a MediaWiki szoftverrel kapcsolatos tartalmak létrehozásánál.
A MediaWiki.org nem fórum és nem is egy chatszoba
Ne használd (félre) az oldalt, különösen a szerkesztői és vitalapokat, fórumként, bulletinoldalként, illetve chatszobaként. Van IRC-csatornánk erre: #mediawiki kapcsolódás.
Ajánlott megtekinteni kommunikációs csatornáinkat.vdesrns

MediaWiki.org története

The first edit in the current wiki on this site happened in August 2004. All the content still is and, of course, wivll be work in progress. For more about the software history see MediaWiki history.

Kapcsolat

Lásd még: Kommunikáció .

Lásd még

  • Bemutatkozás – a MediaWiki többoldalas bemutatkozása navigációs dobozzal