Categorie:Extensii

This page is a translated version of the page Category:Extensions and the translation is 64% complete.
Outdated translations are marked like this.

Această categorie conține informații și pagini referitoare la extensiile MediaWiki.

Găsirea extensiilor

Subcategoriile enumerate mai jos oferă mai multe moduri de a naviga prin setul de extensii. Pentru a vedea lista tuturor extensiilor care au o pagină pe mediawiki.org, accesați subcategoria toate extensiile.

Alte liste de extensii includ:

Dacă nu puteți găsi o extensie care să facă ceea ce căutați, puteți să o solicitați la una din solicitările de extindere.

Rețineți că majoritatea extensiilor enumerate aici nu sunt întreținute de persoanele afiliate cu echipa de dezvoltare software pentru MediaWiki. Pentru cele mai multe extensii, nu există nici o garanție a calității software-ului sau a securității acestuia sau cât de bine va funcționa cu versiunile recente ale MediaWiki.

Obținerea de ajutor cu o extensie

Pagina de documentație pentru o extensie ar trebui să vă ofere toate informațiile necesare pentru a instala/utiliza extensia. Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți să le ridicați în pagina de discuții asociată sau să contactați autorii extensiei dacă există informații de contact menționate sau utilizați un canal de suport existent, cum ar fi lista de corespondențe mediawiki-l sau canalul IRC #mediawiki. Vă rugăm să nu contactați dezvoltatorii MediaWiki cu întrebări despre extensiile terților! If you have any further questions you can raise them on the associated talk page, or contact the extension author(s) if there is contact information listed, or use an existing support channel like the mediawiki-l mailing list or the #mediawiki IRC channel. Please do not contact the MediaWiki developers with questions about third-party extensions!

Îmbunătățirea extensiilor existente

Crearea de noi extensii

Pagina Manual:Extensii oferă o imagine de ansamblu asupra structurii extensiilor.

Vezi și următoarele pagini:

Dacă aveți o extensie pe care doriți să o adăugați pe acest site, creați o pagină nouă și adăugați șablonul de extensie în partea superioară a acestuia (sau creați un articol de extensie nou). Aceasta va crea un infobox util și va adăuga șablonul în această categorie. Consultați Template:Extension pentru detalii. De asemenea, trebuie să adăugați cât mai multe detalii pe corpul paginii și este bine să verificați în mod regulat pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor. This will create a useful infobox and add the page to this category. See Format:Extensie for details. You should also add as much detail as possible to the body of the page, and it is wise to check back fairly regularly to respond to user questions.

Extensiile care definesc noi cârlige în cadrul codului de extensie ar trebui să le înregistreze la pagina unui registrul de extensie.

Extensiile care definesc spații de nume noi ar trebui să le înregistreze la Extension default namespaces.

Vezi şi

Repudieri

Dezvoltatorii MediaWiki nu oferă niciun fel de suport pentru suplimentele terților și nici dezvoltatorii MediaWiki, nici întreținătorii acestui site nu oferă nicio garanție cu privire la adecvarea, funcționalitatea, securitatea sau orice altă proprietate a oricărei extensii descrise pe acest site. Includerea unei extensii pe acest site nu este o aprobare a dezvoltatorilor MediaWiki sau a Fundației Wikimedia. Inclusion of an extension on this site is not an endorsement by the MediaWiki developers or the Wikimedia Foundation.

În cazul în care se consideră că o extensie specială publicată pe acest site web este distribuită, care conține vulnerabilități care expun utilizatorii la scripting sau alte vulnerabilități sau care sunt altfel nesigure, aceștia pot și vor fi șterși fără o notificare prealabilă.

Dispozițiile renunțare generală la răspundere sunt menținute.

Subcategories

This category has the following 9 subcategories, out of 9 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.