Categoria:Extensions

This page is a translated version of the page Category:Extensions and the translation is 97% complete.
Outdated translations are marked like this.

Aquesta categoria conté informació i pàgines relacionades amb les extensions de MediaWiki.

Trobar extensions

Les subcategories que es mostren més avall proporcionen moltes maneres de navegar pel conjunt de les extensions. Per veure la llista de totes les extensions que tenen una pàgina a MediaWiki.org, aneu a la subcategoria Totes les extensions.

També hi ha altres llistes d'extensions:

Tingueu en compte que la majoria de les extensions llistades aquí no les mantenen persones afiliades a l'equip de desenvolupament de programari de MediaWiki. En la majoria d'extensions, no hi ha cap garantia de la qualitat de l'extensió, ni de la seguretat, ni de la compatibilitat amb les versions recents de MediaWiki.

Obtenir ajuda sobre extensions

La pàgina de documentació sobre una extensió hauria de proporcionar-vos tota la informació necessària per instal·lar i utilitzar l'extensió. Si seguiu tenint algun dubte, podeu utilitzar la pàgina de discussió associada, o contactar directament amb els autors de l'extensió en cas que hi hagi les dades de contacte, o emprar un dels canals d'assistència existents com ara la llista de discussió mediawiki-l o el canal d'IRC #mediawiki. No contacteu amb els desenvolupadors de MediaWiki amb preguntes sobre extensions de tercers!

Millorar les extensions existents

Crear extensions

La pàgina Manual:Extensions conté un bon resum de com s'estructuren les extensions.

Vegeu també les pàgines següents:

Si teniu una extensió que voleu afegir a aquest lloc, creeu una nova pàgina i afegiu la plantilla d'extensió a dalt de la pàgina (o creeu un article d'extensió nou). Això crearà una finestra d'informació útil i afegirà la plantilla a aquesta categoria. Llegiu Template:Extension per a més detalls. També haurìeu d'afegir la major quantitat d'informació possible en el cos de la pàgina, i és recomanable revisar-la freqüentment per respondre a les preguntes dels usuaris.

Seguiu el versionat de MediaWiki i utilitzeu els noms de les branques REL1_35, REL1_36, REL1_37, etc. Quan cal esmenar un error, es pot corregir fàcilment en les branques actuals. També permet als usuaris de Git treballar directament des de fonts MediaWiki en comptes de fitxers tar i fitxers zip amb noms no rellevants i impredictibles. Vegeu també Gestió del cicle de vida de les extensions.

Les extensions que defineixen nous hooks dins del codi d'extensió han de registrar-los a la pàgina Registre de hooks d'extensions.

Les extensions que defineixen nous espais de noms han de registrar-los a la pàgina Espais de noms predeterminats de les extensions.

Vegeu també

Descàrrec de responsabilitats

Els desenvolupadors de MediaWiki no proporcionen suport a tercers per afegir-complements, i ni els desenvolupadors de MediaWiki ni els encarregats del manteniment d'aquest lloc donen cap garantia sobre la idoneïtat, funcionalitat o seguretat d'alguna altra propietat que sigui de qualsevol extensió descrita en aquest lloc. La inclusió d'una extensió en aquest lloc no és un aval dels desenvolupadors de MediaWiki o de la Fundació Wikimedia.

Si se sospita que una extensió en particular publicada en aquest lloc està sent distribuïda contenint vulnerabilitats que exposen als usuaris a codi maliciós o altres vulnerabilitats, o que siguin d'una altra manera insegures, poden i seran eliminades sense previ avís.

Hi són vigents les disposicions del descàrrec general de responsabilitat.

Subcategories

This category has the following 17 subcategories, out of 17 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.