Category:Extensions/nl

This page is a translated version of the page Category:Extensions and the translation is 100% complete.

Deze categorie bevat informatie en pagina's gerelateerd aan MediaWiki extensies.

Extensies zoeken

De onderstaande subcategorieën maken het makkelijker om een bepaalde extensie te vinden. Om een lijst van alle extensies met een pagina op mediawiki.org te zien, ga naar de subcategorie alle extensies.

Andere overzichten met extensies zijn:

Let wel: de meeste extensies die hier staan worden niet onderhouden door mensen die betrokken zijn bij het MediaWiki ontwikkelteam. Voor de meeste extensies is de software-kwaliteit en de veiligheid ervan niet gewaarborgd, noch de compatibiliteit met recente versies van MediaWiki.

Ondersteuning krijgen voor een extensie

Op de pagina met documentatie van de extensie staat hopelijk al de informatie die je nodig hebt voor het installeren en het gebruiken van de extensie. Je kunt via de gerelateerde discussiepagina proberen een verzoek te doen of proberen met de maker(s) van de extensie in contact te komen als er contactinformatie bij de extensie staat. Of via de mediawiki-l mailinglijst of het #mediawiki IRC channel. Stel aan de MediaWiki ontwikkelaars geen vragen over extensies die door derden zijn gemaakt!

Bestaande extensies verbeteren

  • Translating extensions
  • Category:Unmaintained extensions - Er zullen altijd extensies zijn die wat onderhoud kunnen gebruiken of zelfs een nieuwe beheerder nodig hebben. Meld je aan, als je denkt een nuttige extensie gevonden te hebben die geen beheerder meer heeft, maar wel onderhoud nodig heeft wat jij kunt geven.

Nieuwe extensies creëren

De pagina Handleiding:Extensies bevat een goed overzicht over hoe extensies zijn gestructureerd.

Zie ook de volgende pagina's:

Wil je een extensie hier graag vermeld zien, maak een nieuwe pagina aan op deze website en voeg een sjabloon voor de extensie toe. Of maak een nieuwe extensie-pagina. Dit maakt een handige 'infobox' en voegt de pagina hier toe aan de categorie. Zie Sjabloon:Extensie voor details. Voeg zoveel mogelijk details toe aan de pagina zelf, controleer ook regelmatig de reacties die gegeven worden en probeer ze te beantwoorden.

Volg de MediaWiki versie-nummering en gebruik branchnamen REL1_35, REL1_36, REL1_37, enz. Wanneer een bug ook in oudere versies speelt dan kan het in alle versies worden aangepast waar dat nodig is. Ook Git gebruikers kunnen dan direct op de MediaWiki bronnen werken in plaats van met de tarballs en zip-bestanden te werken met onvoorspelbare en niet-relevante namen. Zie : Extensie levensduur.

Extensies die de nieuwe hooks definiëren in de code van de extensie zouden deze moeten registeren op deze pagina.

Extensies die nieuwe namespaces definiëren zouden deze moeten registreren op deze pagina.

Zie ook

Disclaimer

De MediaWiki ontwikkelaars bieden geen ondersteuning aan voor third-party extensies en noch de MediaWiki ontwikkelaars noch de beheerders van deze website geven enige garantie over de geschiktheid, functionaliteit, veiligheid of wat dan ook over de op deze website beschreven extensie. Het noemen van een extensie op deze website betekent niet dat de ontwikkelaars of de Wikimedia Foundation instemmen met de extensie.

Indien blijkt dat een hier genoemde extensie onveilig of kwetsbaar is dan kan en zal deze extensie hier verwijderd worden zonder overleg of kennisgeving vooraf.

De bepalingen van de algemene disclaimer worden onderhouden.

Subcategories

This category has the following 26 subcategories, out of 26 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.

Pages in category "Extensions/nl"

This category contains only the following page.