"Mantenir-me connectat" durant un any

This page is a translated version of the page "Keep me logged in" extended to one year and the translation is 97% complete.

El dimarts, 16 d'agost de 2016 sobre les 15:00 UTC (8:00 PDT), les sessions iniciades van canviar, i ara poden durar fins a un any als llocs de Wikimedia. Aixó afectarà unicaments als usuaris que seleccionin la opció ("Mantén-me connectat") en la pantalla d'inici. Actualment, aquesta opció durarà 30 dies.

Els usuaris que no marquin "$remember" no estarán afectats per aquest canvi. Pots tancar la sessió clicant el botó "Finalitza la sessió" a la cantonada dreta de la pantalla, o bé netejant les galetes de la pàgina web.

Preguntes

Quina és la raó del canvi?

Quan els usuaris explícitament opten per a una sessió més llarga, és útil fer-ho per més de 30 dies. Quan la durada de la sessió és més llarga, significa que hi hauran menys problemes on la sessió dels editors es tanqui inesperadament. El durada de la sessió era prèviament molt més llarga, i es va escurçar fa uns quants anys a només 30 dies com a part d'altres canvis a com gestionem les galetes. Molts usuaris han demanat que es torni a una sessió més llarga des de llavors.

Afecta a galetes que no estan relacionades a l'inici de sessió?

No, no ho fa.

A quines galetes aplica això?

Aquest canvi aplica a tot WMF wikis de totes les llengües, incloent Viquipèdia, Wiktionary, Meta, MediaWiki.org, i més.

Si el meu wiki mostra el "Mantén-me connectat" període de temps, serà precís?

La majoria de wikis estan utilitzant el missatge per defecte, el qual només diu, "Mantén-me connectat", sense especificar la longitud màxima de temps. En aquest cas, el missatge quedarà igual.

Si la vostre wiki actualment està utilitzant el paràmetre anomenat missatge, llavors el missatge mostrarà la longitud nova automàticament. No necessitaràs canviar res. Qualsevol wiki pot escollir mostrar la llargada editant MediaWiki:Userlogin-remembermypassword a, per exemple, "Mantent-me dins la sessió (fins a com a màxim $1 {{PLURAL:$1|dia|dies}})". El programari automàticament inserirà la longitud correcta de temps on es trobi "$1" en la frase. Si vols, pots copiar i traduïr l'exemple de the English Wikipedia per la teva wiki.

Si la teva wiki fa servir un missatge local específic que té el temps codificat directament (per exemple, "Mantent-me dins de la sessió durant un mes", sense el paràmentre "$1"), llavors canvia-ho immediatament i utilitza el paràmetre en comptes. Fer servir el paràmetre significa que els usuaris sempre tindran una informació acurada sobre aquesta opció.

Les sessions existents esteran immediatament afectades?

Les sessions existents no estaran afectades. No se'ls tancarà la sessió als usuaris de forma prematura, i les sessions existents no seran esteses. Aquest canvi tindrà efecte des del proper cop que s'inici sessió amb l'opció "Mantén-me connectat".

Compleix això amb la Política de Privadesa?

Yes, the Legal team has verified that this change complies with the Privacy policy.

Vegeu també