Help:Discussions Estructurades/Enllaços permanents

This page is a translated version of the page Help:Structured Discussions/Permalinks and the translation is 96% complete.

Enllaços permanents

Els enllaços permanents permeten als usuaris crear enllaços cap als temes i citar elements precisos d'un tema.

Enllaç permanent del tauler

Com amb altres pàgines del vostre wiki, l'enllaç permanent d'un tauler és l'URL que es mostra a la barra de navegació del navegador o, en el cas dels enllaços interns, el títol de la pàgina. https://meta.wikimedia.org/wiki/User talk:Example i [[User talk:Example]] són tots dos enllaços permanents cap al tauler sencer.

Enllaç permanent de tema

L'espai de noms dels temes és Topic:

Si sou a un tauler, podeu trobar l'enllaç permanent del tema fent clic a la icona dels tres punts, a la dreta. Si sou al tema mateix, l'enllaç permanent del tema és l'URL que es mostra a la barra de navegació del navegador o fent clic a la icona dels tres punts.

El enllaços de tema consten d'una seqüència aleatòria de caràcters que és el seu identificador universalment únic (UUID). Actualment, aquest enllaç no expressa la relació jeràrquica entre el tauler i el tema. Per exemple: Topic:Sojhhtquzbhj3d7q

L'UUID fa que el títol del tema es pugui canviar (per exemple per a fer-lo més entenedor) sense haver de patir per trencar cap enllaç entrant. També és necessari per a poder implementar algunes característiques previstes en què un tema es podrà mostrar en diversos taulers o en diversos wikis. No era possible crear l'URL a partir del títol, perquè molts temes tenen títols similars: «Hola», «Gràcies», «Necessito ajuda», etc. Estem estudiant la manera de tenir URLs més entenedors però que segueixin contenint l'identificador únic. We are studying a way to have more human-readable URLs, which will still include the unique ID.

Enllaç permanent de missatge

L'enllaç permanent d'un missatge s'obté fent clic a la icona dels tres punts, a la dreta del missatge.

Els enllaços de missatge consten d'un enllaç permanent de tema i d'una àncora cap al missatge.

Per exemple: Topic:Sojhhtquzbhj3d7q#flow-post-sojhhtr5w6j2go86

Per a ressaltar un tema particular, Flow pot afegir alguns elements a l'URL que tindreu a la barra d'adreces del navegador. Copiar aquest URL seguirà funcionant.

Consell: Si incloeu l'enllaç permanent d'un altre missatge en un comentari, tots els usuaris que facin clic a l'enllaç veuran el missatge ressaltat amb una barra verda.