VisualEditor/Portal/TemplateData

This page is a translated version of the page VisualEditor/Portal/TemplateData and the translation is 100% complete.

Mikä on TemplateData?


Visuaalinen muokkain, visuaalinen käyttöliittymä wikisivujen muokkaamiseen, sisältää työkalun, jolla voi helposti muokata mallineita. Kuitenkin, jotta työkalusta saa eniten irti, sen täytyy mahdollistaa tietojen lisäämisen mallineesta; useimmiten, se tarvitsee luettelon mahdollisista mallineen parametreista, ja niiden ominaisuuksista.


Ilman TemplateDataa


Ilman TemplateDataa jokainen parametri täytyy lisätä manuaalisesti kun lisätään uusi malline.


Ei ole annettu tietoa siitä mikä parametrin arvo pitäisi olla.

TemplateDatan kanssa


TemplateDatan kanssa, luettelo tuetuista parametreistä (ja niiden kuvauksista) on säädetty mallineeseen.


TemplateData tarjoaa kontekstin jokaiselle parametrille, ja tekee käyttäjille mallineiden muokkaamisen paljon helpommaksi.

TemplateDatan lisääminen


Yksi asioista, johon tarvitsemme vapaaehtoisia, on TemplateDatan lisääminen mallineisiin (erityisesti tärkeimpiin, kuten tietolaatikot), jotta niiden muokkaaminen on helppoa.

TemplateDatan apusivu käsittelee kuinka lisätä TemplateData-tieto mallineeseen.

Voit ehkä ajatella joitakin melko tärkeitä mallineita wikissäsi hyvin helposti; kokeneet käyttäjät tietävät melko hyvin, mitkä mallineet ovat iso juttu, ja väistämättä huomaavat, kun he yrittävät käyttää niitä ja löytävät ettei siellä ole TemplateDataa.

Voit löytää automaattisesti generoidun luettelon eniten käytetyistä mallineista wikissäsi sivulta Special:MostUsedTemplates.