User:Lea Lacroix (WMDE)/Cognate announcement/fi

This page is a translated version of the page User:Lea Lacroix (WMDE)/Cognate announcement and the translation is 100% complete.

Message sent on April 13th. Thanks to everyone who helped me translating <3 Lea Lacroix (WMDE) (talk) 10:12, 18 April 2017 (UTC)


Cognate ja automaattiset interwiki-linkit

Hei,

Uusi interwiki-linkkejä generoiva laajennus tulee käyttöön kaikissa Wikisanakirjoissa 24. huhtikuuta alkaen. Cognate-niminen laajennus automaattisesti linkittää toisiinsa erikielisten Wikisanakirjojen sivuja, joissa on sama otsikko. Tämä tarkoittaa sitä, että laajennuksen tullessa käyttöön interwiki-linkkejä ei enää tarvitse lisätä sivun sisältöön.

Wikimedia Deutschland on kehittänyt tämän uuden ominaisuuden Wikidata Wikisanakirjoille -projektin ensimmäisenä vaiheena. Se on kuitenkin Wikidatasta riippumaton.

Jotta uusi ominaisuus toimisi kunnolla, artikkeleista on poistettava kaikki interwiki-linkit. Poiston voi suorittaa botin avulla, samalla tavalla kuin interwiki-linkit on aikanaan poistettu useiden Wikipedioiden artikkeleista. Mikäli vanhoja interwiki-linkkejä ei poisteta, ne peittävät automaattisesti generoituja linkkejä.

Uutta ominaisuutta kehittäessä on keskusteltu useiden Wikisanakirjojen käyttäjien kanssa heidän tarpeistaan. On kuitenkin mahdollista, että osa linkeistä ei vastaa odotuksianne. Jos olet löytänyt virheen tai sinulla on ideoita miten tuota ominaisuutta voisi parantaa, luo alatehtävä Phabricatoriin tai kirjoita viesti laajennuksen keskustelusivulle.

Kiitos Lea Lacroix (WMDE) (talk)