Manual:Pywikibot/sq

This page is a translated version of the page Manual:Pywikibot and the translation is 12% complete.

Pywikibot është një librari e Python dhe një koleksion i mjeteve që automatizojnë punën në faqet MediaWiki. Fillimisht e projektuar për në Wikipedia, tani është e përdorur në të gjitha projektet e Fondacionit Wikimedia dhe në shumë wiki të tjera.

Pywikibot logo

Drejtimi i bot-it

Decorative - picture of three toy robots

Sacharja e një bot-i

Developing Pywikibot

Decorative - board filled with post-its
  • List bugs for Pywikibot

Get help

News

Release A new stable release 8.5 has been deployed. It is marked with stable tag.
Release A new stable release 8.4 has been deployed.
Release Python 3.12.0 dhe 3.11.6 final releases are available.
Maintenance update A new stable release 8.3.3 has been deployed.
Maintenance update A new stable release 8.3.2 has been deployed.
Release Python 3.11.5, 3.10.13, 3.9.18 dhe 3.8.18 final releases are available.
Maintenance update A new stable release 8.3.1 has been deployed.
Release A new stable release 8.3 has been deployed.