Ajuda:Aparences

This page is a translated version of the page Help:Skins and the translation is 100% complete.
PD Nota: Quan modifiqueu aquesta pàgina, esteu acceptant que la vostra contribució es publiqui en el marc de CC0. Mireu Pàgines d'ajuda de domini públic per a més informació. PD

Una aparença defineix un aspecte i estil per a la interfície de MediaWiki. Encara que l'aspecte varia entre aparences, en general, totes les aparences tenen els mateixos components de la interfície. Cada aparença pot mostrar el mateix component de la interfície diferentment, mostrant-lo en diferents colors o posicionant-lo d'una altra manera a la pàgina.

Per provar les aparences disponibles i canviar-la, feu clic a l'enllaç Preferències mentre esteu connectat; a continuació, feu clic a la pestanya "Aparença". Podeu veure les aparences disponibles abans d'escollir-ne una, fent clic a l'enllaç "prova" que hi ha al costat de cada aparença.

Aparences per defecte

Mireu també $wgDefaultSkin#Available skins

Per defecte, MediaWiki inclou diverses aparences: Vegeu Aparences per a la llista d'aparences.

Mentre que podeu triar l'aparença que més us agradi, tingueu en compte que alguns wikis incorporaran plantilles o elements de disseny que no es mostraran com es pretén en algunes d'aquestes aparences. En termes generals, s'ha d'assegurar que amb Vector (o l'aparença que tingui el wiki per defecte) es vegin les pàgines segons el previst.

Personalització

Els usuaris familiaritzats amb Cascading Style Sheets (CSS o Fulls d'Estil en Cascada) poden personalitzar el fitxer de l'aparença actual creant una pàgina secundària de la seva pàgina d'usuari amb el nom nom-de-l'aparença + sufix .css, per exemple "Usuari:LaSevaIdentificació/vector.css". El CSS col·locat en aquest full anul·la el CSS de l'aparença. Això requereix que l'administrador del lloc hagi activat aquesta possibilitat de modificació.

Vegeu també