Help:Gestructureerde discussies/Notificaties en volglijst

This page is a translated version of the page Help:Structured Discussions/Notifications and watchlist and the translation is 100% complete.
PD Let op: Als u deze pagina bewerkt, gaat u akkoord met het vrijgeven van uw bijdragen onder de CC0. Zie Helppagina’s Publiek Domein voor meer informatie. PD

Notificaties

U kunt veel informatie over Gestructureerde discussies ontvangen met de Notificaties.

Ontvangen notificaties

Gestructureerde discussies actie meerdere notificaties.

Acties met notificaties

Nieuwe berichten markeren

Als u klikt op een melding van een nieuw bericht, dan wordt er blauwe markering getoond aan de zijkant van alle nieuwe berichten in het betreffende Topic.

Toelichtingen of bedankjes markeren

Als u op een notificatie klikt voor een vermelding of een bedankje op een Gestructureerd Discussie board, dan is het betreffende bericht groen gemarkeerd.

Acties bij notificaties

U kunt de notificaties van een topic weer voorkomen, door het niet meer te volgen. Klik op de ... en daarna op "Stop watching activity".

Volglijst

U kan de notificaties uitzetten in uw notificatievoorkeuren. Uw volglijst zal nog steeds bijgewerkt worden voor elk onderwerp op de overlegpagina of als iemand een Onderwerp beantwoord dat u volgt.

Topic volgen

Om een bepaald onderwerp te volgen, klik op de ster bovenaan het "Onderwerp", vlakbij de titel. Het kleurt blauw. Als het al blauw was, dan volgde u het al.

Zolang u het volgt, zal u een notificatie krijgen bij elke wijziging van dit "Onderwerp". Er wordt ook een item aangemaakt op uw volglijst.

Als u een "Onderwerp" aanmaakt, dan volgt u automatisch dat "Onderwerp".

Overlegpagina volgen

Om een hele pagina te bekijken, klik dan op de ster bovenaan de pagina, naast het zoekveld. Als het al blauw is, dan was u al op de pagina.

Zolang u het volgt, zal u voor elk nieuw onderwerp op de overlegpagina een notificatie ontvangen. Er wordt ook een item toegevoegd op de volglijst.