This page is a translated version of the page Huggle and the translation is 100% complete.

Huggle is een MediaWiki browser voor de verschillen zodat er een snelle beoordeling van de wijzigingen gedaan kan worden om vandalisme te vinden en terug te draaien, en dat is ook nuttig bij ongelukkige bewerkingen. Het is in C++ geschreven en het kan met JavaScript extensies worden uitgebreid.

Handleiding MediaWiki Hulpmiddelen
Huggle
Release status: stabiel
Implementatie API
Beschrijving Hulpmiddel antivandalisme
Auteur(s) Ontwikkelaar lijst
Laatste versie 3.4.12
MediaWiki alle versies
Licentie GNU General Public License 3.0
Download Download pagina
Problemen : Open taken · Rapporteer een bug

Huggle is ooit gemaakt voor de Engelse Wikipedia, maar is later geschikt maakt en toegevoegd aan andere grote Wikimedia projecten. Vanaf versie 3 kan Huggle worden gebruikt in niet-WMF wiki's,bekijk voor meer informatie Manual:Huggle/Deploying .

Huggle leest alle wijzigingen die op MediaWiki websites zijn gedaan in real time met gebruik van verschillende providers (EventStreams, IRC RC changes en MW API) en toont ze voor het laten beoordelen aan de gebruiker. Het ondersteunt de gebruikers om ongewenste wijzigingen te herkennen en snel terug te draaien. Met gebruik van verschillende mechanismes wordt geprobeerd een conclusie te trekken of een wijziging gewenst is of ongewenst. Hier zitten ook zelflerende mechanismes bij, zoals een globale witte-lijst en het gebruikt ORES in de score.

Ondersteuning en ontwikkeling is beschikbaar via de chat #huggle verbinden.

Extensies

De extensies voor Huggle staan in de extensie galerij.

U kunt helpen

Als u mee wilt helpen bij de ontwikkeling van Huggle, dan hoeft niet te kunnen programmeren, er zijn veel manieren waarop u kunt helpen. U kunt bijvoorbeeld de projectpagina's verbeteren, documentatie schrijven, helpen op de IRC, nieuwe functies voorstellen of aan de vertaling werken. De vertalingen zijn beschikbaar op Translatewiki op deze pagina. Doe mee aan ons project als je hierin geïnteresseerd bent, voeg je naam toe in deze tabel meta:Huggle/Members en geef aan waarmee je zou willen helpen (voorbeeld: translation / helping on feedback page or IRC), als je mee wilt helpen met de ontwikkeling, e-mail dan een van de huidige repo onderhouders / beheerders. Alle hulp is gewenst!

Externe links