This page is a translated version of the page Huggle and the translation is 74% complete.

A Huggle egy MediaWiki-diff-böngésző, ami segít gyorsan átnézni szerkesztéseket, hogy gyorsan meg lehessen találni és vissza lehessen állítani a vandalizmust és egyéb nem konstruktív szerkesztéseket. C++-ban íródott, és JavaScript-kiterjesztésekkel lehet kiegészíteni a funkcionalitását.

Manual on MediaWiki Tools
Huggle
Kiadási állapot: stabil
Megvalósítás API
Leírás Vandalizmus-ellenes eszköz
Szerző(k) Fejlesztők listája
Legfrissebb verzió 3.4.12
MediaWiki összes verzió
Licenc GNU General Public License 3.0
Letöltés Letöltés
Problémák : Nyitott feladatok · Hibajelentés

Huggle was originally created for English Wikipedia, but it was later ported to other large Wikimedia projects as well. Since version 3 Huggle can be used for non-WMF wikis as well—see Manual:Huggle/Deploying for more information.

Huggle reads all edits made to MediaWiki sites in real time using various providers (such as EventStreams, IRC RC changes, or MW API) and presents them to the user for review. It also helps users identify unconstructive edits and allows them to be reverted quickly. Various mechanisms are used to draw conclusions as to whether an edit is constructive or not. Huggle also uses a number of self-learning mechanisms, including a global white-list and integrates ORES into its scores.

Támogatási és fejlesztési levelezőlista: #huggle kapcsolódás

Kiterjesztések

You can browse all extensions for Huggle in extension gallery.

Te is segíthetsz

Ha tetszik a Huggle, és segíteni szeretnél, még ha nem is érted a programnyelvet, számos módon segíthetsz. Például a projektlapok fejlesztésével, dokumentáció írásával, az IRC-n való segítségnyújtással, új funkciók javasolásával vagy fordítással. Huggle translations are available on Translatewiki on this page. Ha érdekel a projekt, csatlakozz hozzánk: írd be neved a m:Huggle/Members lapra és írd mellé, hogy segítesz (például fordítás / visszajelzés, IRC), ha a fejlesztésben segítenél, írj e-mailt a tár karbantartóinak / adminjainak. Every little help is welcome!

Külső hivatkozások