Помош:Службени страници

This page is a translated version of the page Help:Special pages and the translation is 67% complete.
PD Напомена: Уредувајќи ја страницата, се согласувате вашиот придонес да се објави под лиценцата CC0. Повеќе за ова ќе дознаете на „Помош за јавна сопственост“.
PD

Службените страници се страници создадени од програмот по потреба. Сместени се во сопствен именски простор (Special) и не се непосредно уредливи како другите страници.

Некои службени страници зависат од нагодувањата кои ги задал корисникот, како на пр. бројот на наслови што се прикажуваат во набљудуваните.

Список на службени страници

Врската Службени страници ќе ве одведе на список составен од речиси сите службени страници на едно вики. Ќе го најдете во алатникот во левиот дел од страницата. Некои службени страници може да се превметнуваат.

This list: view · talk · edit

See also