Segítség:Növekedés/Eszközök/A honlap bekapcsolása

This page is a translated version of the page Help:Growth/Tools/Enable the Homepage and the translation is 89% complete.
A következő eljárás csak azokra a wikikre vonatkozik, melyeken a Növekedés csapat eszközei elérhetők .

The Homepage is available for all new accounts created on any Wikipedia.

Az új szerkesztők honlapja alapértelmezetten nincs bekapcsolva minden szerkesztőnek: a régebbi vagy nem Wikipédián létrehozott fiókok alapértelmezés szerint nem férnek hozzá a kezdőlaphoz. Ez a lap elmagyarázza, hogyan lehet bekapcsolni két jelölőnégyzet kipipálásával a beállításaidban.

A következő magyarázat lehetővé teszi, hogy a mentoráltad bekapcsolhassa magának ezt az eszközt, vagy hogy akár te magad is kipróbálhasd a honlapot.

Azoknak az új szerkesztőknek, akiknél a kezdőlap alapértelmezés szerint engedélyezve van, mindkét jelölőnégyzet be van jelölve.

Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy a kezdőlapod engedélyezve van-e, csak írd be a wiki keresőjébe, hogy Special:Homepage. If you don't have access to your homepage, an error message is shown, along with instructions on how to turn the Homepage on.

A kezdőlap engedélyezése

A kezdőlap engedélyezéséhez menj a felhasználói beállításaidba, a Felhasználói adatok fülre.

Ott ellenőrizd az "Új felhasználó szerkesztő funkciói" szekcióban a "Az új szerkesztők honlapjának megjelenítése" jelölőnégyzetet. Ezt pipáld be a kezdőlap engedélyezéséhez.

A kezdőlap engedélyezése egy új lapot ad a szerkesztői lap és a vitalap között. Ennek az új fülnek a felirata "Kezdőlap".

A kezdőlap alapértelmezetté tétele

A Kezdőlap engedélyezése megjelenít egy másik jelölőnégyzetet a Beállítások között, a "A szerkesztői névről az új szerkesztők honlapjára történő linkelés (a szerkesztői lap helyett)" nevet. Ha bejelölöd ezt a jelölőnégyzetet, akkor a jobb felső sarokban lévő felhasználóneved közvetlenül a Special: Homepage címre fog menni, nem pedig a szerkesztői lapodra.

A felhasználóneved célja nem fog megváltozni rajtad kívül más számára, és sehol máshol nem lép érvénybe.

A súgópanel engedélyezése

Ha a Kezdőlap által biztosított Javasolt szerkesztésekkel szeretnél dolgozni, akkor a Súgópanelt is engedélyezned kell.

Ha a súgópanel elérhető a wikidben, akkor a panelt a beállításaidban, a Szerkesztés fülön tudod engedélyezni.