XTools/Admin Stats/nl

This page is a translated version of the page XTools/Admin Stats and the translation is 100% complete.

Het hulpmiddel Admin Stats, is net als de hulpmiddelen Patroller Stats en Steward Stats voor het tonen van overzichten van gebruikers in een bepaald project met specifieke rechten, per genoemde gebruiker wordt het aantal handelingen getoond dat zij dat recht gebruikt hebben.

Men kan dus zien hoe actief de leden van een gemeenschap met dit soort handelingen zijn. Niet alle handelingen worden echter weergegeven, sommige acties worden verborgen door overslaan en verwijderen uit log vanwege de gevoelige inhoud, deze gevoelige acties worden niet geteld in XTools, het zijn geen openbare gegevens.

De groep "Admin" zijn alle gebruikers die een of meer beheeracties mogen uitvoeren. Deze acties staan genoemd op het formulier, u kunt aangeven van welke acties u een overzicht wilt maken. Voor de groep Stewards is er soortgelijke lijst met handelingen door Stewards. Er is nog een soortgelijk overzicht Patroller Stats met de handelingen van de Patrollers.

Samenvatting

In de samenvatting wordt de gevraagde informatie getoond met het aantal huidige beheerders en leden die beheerdershandelingen hebben gedaan. Dat laatste kan bijvoorbeeld gebeuren als een steward een pagina verwijderd op een wiki waar die geen beheerder is.

Handelingen

Hier staan alle gebruikers die handelingsverzoeken hebben gedaan, gesorteerd op het aantal uitgevoerde handelingen.

Het pictogram van een gebruikersgroep wordt overgenomen van c:Category:Wikimedia user rights icons. Als u over het pictogram gaat met de muis dan ziet u een beschrijving van die gebruikersgroep.

In het hulpmiddel Admin Stats is de de optie (opnieuw) beschermen inclusief pagina stabilisatie wijzigingen op wiki's waar FlaggedRevs is geïnstalleerd.
Een globale lock die de gebruikersnaam verbergt of onderdrukt kan niet door XTools worden herkend. Hierdoor kan een steward actiever zijn dan lijkt uit het hulpmiddel Steward Stats.