Template:Extension/CreateExtensionInputBox/nl

This page is a translated version of the page Template:Extension/CreateExtensionInputBox and the translation is 100% complete.

Een ontwikkelaar die de eigen code deelt in de MediaWiki code repository kan verwachten:

Feedback / Kritiek / Review van de code
Review en commentaar door andere ontwikkelaars over zaken als framework gebruik, veiligheid, efficiëntie en bruikbaarheid.
Optimaliseren, verbeteren
Andere ontwikkelaars kunnen uw code aanpassen om het te verbeteren, optimaliseren, op te schonen, te voldoen aan standaarden over bijvoorbeeld codeer conventies, aanpassen voor nieuwe framework classes en methoden en vertalingen.
Verbeterde toegang voor wiki systeembeheerders
Als u besluit om uw code op de wiki te zetten,mag een andere ontwikkelaar besluiten het te verplaatsen naar de MediaWiki code repository omdat het daar eenvoudiger te onderhouden is. U kunt dan een Ontwikkelaarsaccount aanmaken om het beheer ervan te blijven doen.
Toekomstige versies van andere ontwikkelaars.
Er worden automatisch nieuwe branches van uw code aangemaakt als er een nieuwe versie van MediaWiki uitkomt. U dient deze branches te backporten als u oudere versies wilt blijven ondersteunen.
Het overnemen van uw code in een andere extensie met hetzelfde of vergelijke doelen, het overnemen van de beste functies van elke extensie.
Credit
Het bedanken voor uw werk wordt ook in toekomstige versies gedaan, ook bij elke extensie die uw code heeft overgenomen.
Dat betekent ook dat u dat zelf moet aangeven, geef de credits aan degenen waar u wat code van heeft overgenomen.

Als u zich niet gemakkelijk voelt bij het uitvoeren van een van deze acties, plaats uw code dan niet in de repository. Ongeacht waar u uw code neerzet, zien we graag dat u een samenvattingspagina op de wiki aanmaakt voor uw extensie zodat iedereen kan lezen over uw extensie, en waar het te downloaden is.