Help:Permanent länk

This page is a translated version of the page Help:PermanentLink and the translation is 100% complete.
PD OBS: När du redigerar denna sida samtycker du till att släppa ditt bidrag under CC0. Se hjälpsidorna för Public Domain för mer information. PD

Permanent länk är en specialsida som låter användare skapa interna länkar till specifika versioner av en sida. Versionsnummer finns i varje sidas redigeringshistorik.

Dessa länkar laddar en aning långsammare jämfört med externa länkar men är enklare att skriva och dessutom så funkar de där externa länkar inte gör det, som i redigeringssammanfattningar.

Notera att det är väldigt vanligt att se länkar till specifika versioner implementerade som externa länkar för att det är så enkelt att bara kopiera och klippa in hela URL:en för att forma en externa länk snarare än att skapa en intern länk genom denna specialsida.

Användning

  • [[Special:PermanentLink/1242287]]Special:PermanentLink/1242287 - Visar en länk till en specifik version av en sida där versionsnumret finns i dess redigeringshistorik.

Dessa länkar kan användas i redigeringssammanfattningar så väl som formaterade som alla andra externa länkar, t.ex. [[Special:PermanentLink/2700992|se denna version]]se denna version.