Súgó:Növekedés/Eszközök/Szerkesztői fiók létrehozása

This page is a translated version of the page Help:Growth/Tools/Account creation and the translation is 61% complete.
Outdated translations are marked like this.
Növekedési jellemzők Eszközök használata: Frissítések Projektek Növekedési csapat
Összes tartalom böngészése
A meglévő funkciók felfedezése Súgóoldalak és források a funkciókkal kapcsolatban A projekt legutóbbi hírei Jelenlegi kezdeményezések és stratégiai gondolkodás a funkciók kiépítéséről vagy az erőforrások létrehozásáról. Kik vagyunk?

Általános segítség és erőforrások

Súgóforrások mentorok számára közösségek számára készített anyagok

A Wikipédiához szerkesztői fiók létrehozásával szeretnél csatlakozni. Ez a fiók több eszközhöz biztosít hozzáférést, mint amikor a Wikipédiát olvasod. This account will provide you access to more tools than when you read Wikipedia.

Ez az oldal elmagyarázza a különböző lépéseket és azokat az eszközöket, melyekhez közvetlenül a szerkesztői fiók létrehozása után hozzáférhetsz.

1. lépés: Köszöntő felmérés

Ez a felmérés arra szolgál, hogy megismerjük a motivációkat a szerkesztői fiók létrehozásakor. Ez egy módja annak, hogy a közösségek tisztában legyenek azzal, hogy az olvasók miért hoznak létre fiókot. Így a segítő erőforrásokat a kezdőkhöz lehet igazítani, és közösségi projekteket lehet létrehozni az újonnan érkezők fogadására. It is a way for communities to know the reasons why readers create an account. This way, help resources can be adjusted for newcomers, and community projects can be created to welcome newcomers.

A fiókjuk létrehozása után egy felugró ablak (és néhány más értesítés) fog megjelenni, ami arra ösztönzi őket, hogy látogassanak el a kezdőlapjukra. Kérlek, kövesd ezeket a hivatkozásokat! Please follow these links!

2. lépés: A kezdőlapod

Üdvözöllek a bázistáborodban!

Az újoncok kezdőlapja a Wikipédián található special:Homepage meglátogatásával érhető el. Ez a te oldalad, csak te férhetsz hozzá az ott található információkhoz. It is your page, only you have access to the informations there.

Mi található a kezdőlapon?

A kezdőlap több modulra oszlik.

Javasolt szerkesztések modul

Fedezd fel a javasolt szerkesztési lehetőségek sorát, melyeken dolgozhatsz..
Ezek a feladatok témák és a feladatok típusa szerint szűrhetők (copyediting, helyesírás ellenőrzése, források hozzáadása, képek hozzáadása, hivatkozások hozzáadása, szócikkek bővítése...)

Súgó tartalomjegyzéke

A közösség összegyűjtötte a legfontosabb súgóoldalakat számodra. Amikor szerkeszteni fogod az oldalakat, ezek a hivatkozások elérhetőek maradnak, a Súgópanelen keresztül.

Hatás modul

Hányan olvasták az általad szerkesztett szócikkeket? Ez a modul minden nap frissül a hatásmérésekkel.

Mentorálási modul

Egy tapasztalt szerkesztő, akivel kapcsolatba léphetsz, és aki segít neked, ha kérdéseid vannak a Wikipédia szerkesztésével kapcsolatban.
Megjegyzés: ez a modul nem minden Wikipédián érhető el.

3. lépés : Szócikkek szerkesztése

Ha kiválasztasz egy javasolt szerkesztést, amin dolgozni szeretnél, a Súgópanel fog eligazítani. Kérlek, figyelmesen olvasd el az utasításokat, hogy jó és maradandó szerkesztéseket végezhess! Please read the instructions carefully to make good, durable edits!

Ha befejezted a munkát egy szócikken, kérlek, tedd közzé a változtatásokat. Ezután egy új cikk lesz javasolt számodra. You will then have a new article suggested to you.

A Súgópanelt bármikor megjelenítheted és elrejtheted. Amikor a Wikipédiát böngészed, a Súgópanel továbbra is elérhető marad számodra. When you browse Wikipedia, the Help panel remains available to you.

Kérdésed van?

Kérlek, nézd meg a gyakran feltett kérdéseinket.

A projektcsapattal is felveheted a kapcsolatot, ha fejlesztéseket szeretnél javasolni, vagy ha kérdéseid vannak az eszközökkel kapcsolatban.