Категорија:Предлошки

This page is a translated version of the page Category:Templates and the translation is 75% complete.

Ова се предлошки што можете да ги користите во викитекст. Погледајте го и Manual:HTML templates кои разработувачите можат да ги користат во кодот на МедијаВики.

Subcategories

This category has the following 11 subcategories, out of 11 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.

Pages in category "Категорија:Предлошки"

The following 7 pages are in this category, out of 7 total.