Категорија:Предлошки за додатоци

This page is a translated version of the page Category:Extension templates and the translation is 88% complete.

Категоријава дава предлошки што се однесуваат на додатоци.

Список на сите додатоци кои имаат страница на MediaWiki.org можете да видите во долунаведената поткатегорија: сите додатоци.

Поврзано

Pages in category "Категорија:Предлошки за додатоци"

This category contains only the following page.