ШаблонːПомош за ЈС

This page is a translated version of the page Template:PD Help Page and the translation is 100% complete.
PD Напомена: Уредувајќи ја страницата, се согласувате вашиот придонес да се објави под лиценцата CC0. Повеќе за ова ќе дознаете на „Помош за јавна сопственост“. PD
Template documentation

Соопштение за Project:PD help .

Примери

  • {{PD Help Page}}
PD Напомена: Уредувајќи ја страницата, се согласувате вашиот придонес да се објави под лиценцата CC0. Повеќе за ова ќе дознаете на „Помош за јавна сопственост“. PD
  • {{PD Help Page|imported=1}}
PD Напомена: Уредувајќи ја страницата, се согласувате вашиот придонес да се објави под лиценцата CC0. Повеќе за ова ќе дознаете на „Помош за јавна сопственост“.
Некои стари преработки на страницава беа увезени под лиценцата CC BY-SA. Само новите придонеси се во јавна сопственост.
PD

TemplateData

[view · talk · edit]

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

PD Help Page

Notice for Public Domain help pages.

Template parameters[Edit template data]

This template prefers inline formatting of parameters.

ParameterDescriptionTypeStatus
Imported under CC-BY-SA?imported

Whether some old revisions for this page were imported under the CC‑BY-SA license.

Auto value
1
Booleanoptional