XTools/Pages Created/nl

This page is a translated version of the page XTools/Pages Created and the translation is 100% complete.

Het hulpmiddel Pages Created geeft een overzicht welke pagina's door een gebruiker zijn aangemaakt.

Op het formulier kunt u het aantal resultaten beperken op namespace en/of periode en aangeven of doorverwijzingen en/of verwijderde pagina's moeten worden meegenomen. Het is echter niet bekend of een verwijderde pagina een doorverwijzing was.

Samenvatting

In de samenvatting staan diverse statistieken over in de gekozen namespace aangemaakt pagina's. Als het overzicht meerdere namespaces bevat, dan is er een taartdiagram waarin de verdeling van de bewerkingen over de namespaces te zien is. U kunt hier namespaces verbergen/weergeven door in de tabel over de regels heen te gaan en dan het klikken op de pictogram ✕.

Als op de gekozen wiki PageAssessments is geïnstalleerd, wordt er een tabel getoond met het aantal aangemaakte pagina's per unieke beoordeling.

Pagina's aangemaakt

Hier staat een lijst met alle huidige pagina's die door de gebruiker zijn aangemaakt. Een verwijderde pagina kan door deze gebruiker of een andere gebruiker opnieuw zijn aangemaakt, dat wordt hier aangegeven met 'Recreated'.

Het kan lijken dat een pagina door een gebruiker is aangemaakt terwijl die alleen maar een doorverwijzing heeft gemaakt en dat die doorverwijzing weer later door een ander een artikel is geworden.[1]

Er kan gebladerd worden naar oudere resultaten als er teveel resultaten zijn om op een pagina te tonen.

Bekende problemen

Doorverwijzingen

Vanwege beperkingen in MediaWiki kan XTools niet efficiënt bepalen of een pagina een doorverwijzing was bij de eerste aanmaak. Het kan lijken dat een pagina door een gebruiker is aangemaakt terwijl die alleen maar een doorverwijzing heeft gemaakt en dat die doorverwijzing weer later door een ander een artikel is geworden.[2]

Verwijderde pagina's

Het is zeker niet zo dat het slecht is als er verwijderde pagina's zijn van een gebruiker. XTools weet niet waarom een pagina is verwijderd, dus ook niet of dat komt door iets slechts wat de gebruiker gedaan zou kunnen hebben. In de lijst met verwijderde pagina's kunt u over de link 'Deleted' gaan met de muis om de reden te lezen waarom een beheerder de pagina heeft verwijderd.

XTools weet alleen of een verwijderde pagina een doorverwijzing was als de mw-new-redirect tag is gekoppeld aan de verwijderde revisie, omdat XTools verwijderde inhoud niet kan zien. Deze tag werd in december 2017 geïntroduceerd op MediaWiki, dus verwijderde pagina's van voor die tijd kunnen al dan niet doorverwijzingen zijn geweest.

Resultaten in XTools verbergen

XTools leest direct op de productie database, dus het verwijderen van de relevante gegevens uit de openbare database is de enige manier om dat te verbergen. Dit kan worden gedaan door een wiki beheerder de gebruikersnaam te laten verbergen voor het openbaar tonen, zowel bij de initiële revisie van de pagina als in de log.

Opmerkingen