Handleiding:Huggle/Deïnstallatie

This page is a translated version of the page Manual:Huggle/Uninstalling and the translation is 100% complete.
Opmerking

  De handleiding is een product waar altijd aan gewerkt wordt. Als u het ergens kunt uitbreiden met complete en geteste instructies, voeg die dan toe.  

Afbeeldingen in de handleiding kunnen afwijken van die in uw versie van Huggle.

Volg deze instructies om Huggle te verwijderen. Als je al je configuratie-opties wilt verwijderen, leeg dan Special:Mypage/huggle3.css of Special:Mypage/huggle.css

Windows

Er moet een snelkoppeling zijn om Huggle te verwijderen. Op Windows kunnen er in je map 'Program Files' (onder de map Huggle) wat resten blijven staan, die je zelf ook kunt verwijderen. Je persoonlijke configuratie staat in AppData/Local/Wikimedia/Huggle en kan ook worden verwijderd als je dat wilt.

macOS

Verwijder Huggle gewoon uit je map Programma's. U kunt ook je persoonlijke configuratie verwijderen die te vinden is in ~/Library/Application Support/Wikimedia/Huggle.

Linux

Debian / Ubuntu

Je kunt Huggle veilig verwijderen met behulp van 'Package Manager'.

Gecompileerd

Toen je het installeerde, werd er een bestand genaamd install_manifest in de huidige map aangemaakt. Het bevat de locatie van alle bestanden die er zijn geïnstalleerd. Door deze bestanden te verwijderen, verwijderd je Huggle. Zie FAQ voor meer informatie.