Open main menu

Topic on Talk:Meza/Extension Installation Community Cheat-Sheet

Revansx (talkcontribs)
https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:VEForAll
  # Allows for visual editor to be used in form pages
  - name: VEForAll
    repo: https://github.com/wikimedia/mediawiki-extensions-VEForAll.git
    version: "{{ mediawiki_default_branch }}"
    git_submodules: True
    composer_merge: True
    config: |
      wfLoadExtension( 'VEForAll' );
Revansx (talkcontribs)

I'm having trouble getting VEforALl to deploy. Using the following code in MezaLocalExtensions.yml

- name: VEForAll
    repo: https://github.com/wikimedia/mediawiki-extensions-VEForAll.git
    version: "{{ mediawiki_default_branch }}"
    git_submodules: True
    composer_merge: True
    config: |
      wfLoadExtension( 'VEForAll' );

produces the following error in my deploy:

TASK [mediawiki : Verify metastore index upgraded] ******************************************************************************************************************************************
Friday 07 June 2019  09:04:08 -0400 (0:00:00.509)       0:01:54.997 ***********
fatal: [localhost]: FAILED! => {
    "changed": true,
    "cmd": "WIKI=demo php /opt/htdocs/mediawiki/extensions/CirrusSearch/maintenance/metastore.php --upgrade",
    "delta": "0:00:00.231206",
    "end": "2019-06-07 09:04:08.624410",
    "rc": 255,
    "start": "2019-06-07 09:04:08.393204"
}

STDOUT:


Fatal error: Uncaught Exception: /opt/htdocs/mediawiki/extensions/VEForAll/extension.json does not exist! in /opt/htdocs/mediawiki/includes/registration/ExtensionRegistry.php:107
Stack trace:
#0 /opt/htdocs/mediawiki/includes/GlobalFunctions.php(50): ExtensionRegistry->queue('/opt/htdocs/med...')
#1 /opt/.deploy-meza/Extensions.php(300): wfLoadExtension('VEForAll')
#2 /opt/htdocs/mediawiki/LocalSettings.php(647): require_once('/opt/.deploy-me...')
#3 /opt/htdocs/mediawiki/includes/Setup.php(94): require_once('/opt/htdocs/med...')
#4 /opt/htdocs/mediawiki/maintenance/doMaintenance.php(81): require_once('/opt/htdocs/med...')
#5 /opt/htdocs/mediawiki/extensions/CirrusSearch/maintenance/metastore.php(166): require_once('/opt/htdocs/med...')
#6 {main}
  thrown in /opt/htdocs/mediawiki/includes/registration/ExtensionRegistry.php on line 107


MSG:

non-zero return code

Does anyone know why VEforAll is not getting extension.json from the repo?

Reply to "VEforAll (Not Working yet)"