Template:Skin/CreateSkinInputBox/nl

This page is a translated version of the page Template:Skin/CreateSkinInputBox and the translation is 100% complete.

Vervang "TheSkin" door de naam van uw skin:


MediaWiki is een open-source project en gebruikers worden aangemoedigd om een MediaWiki skin te maken onder een Open Source Initiative (OSI) goedgekeurd GPLv2 compatibele licentie (inclusief MIT, BSD, PD). Voor skins die een compatibele licentie hebben, u kunt verzoeken om toegang tot de MediaWiki bron repositories voor skins.

Een ontwikkelaar die de eigen code deelt in de repository kan verwachten:

Feedback / Kritiek / Review van de code
Review en commentaar door andere ontwikkelaars over zaken als framework gebruik, veiligheid, efficiëntie en bruikbaarheid.
Optimaliseren, verbeteren
Andere ontwikkelaars kunnen uw code aanpassen om het te verbeteren, optimaliseren, op te schonen, te voldoen aan standaarden over bijvoorbeeld codeer conventies, aanpassen voor nieuwe framework classes en methoden en vertalingen.
Toekomstige versies van andere ontwikkelaars.
Er worden nieuwe branches van uw code aangemaakt door andere ontwikkelaars als er een nieuwe versie van MediaWiki uitkomt.
Credit
Een credit voor uw werk blijft in nieuwe versies bestaan.
U dient als u code van iemand heeft overgenomen aan die ontwikkelaars ook een credit te geven en dus te vermelden.

Als u zich niet gemakkelijk voelt met een van deze acties, plaats uw code dan niet in de repository. Wij zien wel graag u een samenvattingspagina op de wiki aanmaakt voor uw skin zodat iedereen kan lezen over uw skin, en waar het te downloaden is.