XTools/Automated Edits/nl

This page is a translated version of the page XTools/Automated Edits and the translation is 100% complete.

Met het hulpmiddel Automated Edits (ook wel: Auto Edits) wordt een analyse gemaakt van de bewerkingen gedaan met een gedeeltelijk/volledig automatisch hulpmiddel. Er kan ook een overzicht worden gegeven met de bewerkingen die zonder hulpmiddel zijn gemaakt, de non-automated edits.

Auto Edits is ontworpen om te tonen dat mainspace bewerkingen van een gebruiker proza zijn. Daarmee wordt bedoeld dat een gebruiker echt inhoud aan een artikel toevoegt en niet kleine verbeteringen aan de tekst aanbrengt met geautomatiseerde hulpmiddelen. Om deze reden is de standaard namespace de mainspace.

Op het formulier kunt u andere namespaces selecteren en het aantal resultaten beperken tot een periode. In de dropdown "Tool" kunt u ook alleen de bewerkingen tonen die de gebruiker heeft gedaan met het betreffende hulpmiddel. Als u "None" selecteert dan ziet u een lijst handmatige ('non-automated') bewerkingen die de gebruiker heeft gedaan. Als u "All" selecteert dan ziet u alleen de bewerkingen die de gebruiker (semi-)automatisch heeft gedaan.

Samenvatting

In de sectie 'summary' wordt het ruwe aantal bewerkingen getoond dat de gebruiker heeft gedaan met (semi-)automatische hulpmiddelen. Dit is wel een benadering die gebaseerd is op bekende (semi-)automatische hulpmiddelen, zoals gedefinieerd op meta:MediaWiki:XTools-AutoEdits.json.

U kunt de bewerkingen gedaan met een bepaald hulpmiddel verder bekijken door te klikken op de link in die regel.

(Half-)automatische bewerkingen

In deze sectie worden alle hier bekende (semi-)automatische hulpmiddelen getoond waarmee de gebruiker een bewerking heeft gedaan, met het aantal keer en een taartdiagram. Als u met de muis over de tabelrijen gaat dan kunt u door op de pictogram ✕ aan de linkerkant klikken om dat specifieke hulpmiddel in het overzicht te verbergen.

Vraag om een ​​nieuwe (semi-)automatische tool toe te voegen

XTools Auto Edits bevat een lijst met (semi-)automatische hulpmiddelen die door de gemeenschap worden onderhouden. De lijst meta:MediaWiki:XTools-AutoEdits.json. Als u een aanvulling op die lijst wil doen, doe dat dan op de overlegpagina.

Niet geautomatiseerde bewerkingen

In deze sectie staan de bijdragen van de gebruiker die zonder bekend (semi-)automatische hulpmiddel zijn gedaan. U kunt bladeren om oudere bewerkingen te bekijken.