Sjabloon:Caution/nl

This page is a translated version of the page Template:Caution and the translation is 100% complete.

Let op! Let op:

Template documentation

Gebruik

Methode 1

Het onderstaande toont de tekst "Let op:" en het bijbehorende icoon. U kunt dit laten volgen door welke tekst/afbeelding/markering u wilt.

{{Caution}} Dit is mijn ''Let op'' bericht.

Let op! Let op: Dit is mijn Let op bericht.

Methode 2

Het volgende bevat ook de doorgegeven tekst aan het sjabloon en gebruikt een tabel om te voorkomen dat de tekst rond het icoon loopt.

{{Caution|1=Dit is best wel een lange tekst dat ze moeten opletten, maar het zou nu onderhand toch best wel eens meer dan een regel tekst kunnen zijn, maar wie weet hoe breed die schermen tegenwoordig wel kunnen zijn, was Chriet er nog maar, die had het vast wel geweten of deze tekst rond het icoon zou lopen, maar omdat het als een parameter is opgegeven wordt het toch links uitgelijnd.}}
Let op! Let op: Dit is best wel een lange tekst dat ze moeten opletten, maar het zou nu onderhand toch best wel eens meer dan een regel tekst kunnen zijn, maar wie weet hoe breed die schermen tegenwoordig wel kunnen zijn, was Chriet er nog maar, die had het vast wel geweten of deze tekst rond het icoon zou lopen, maar omdat het als een parameter is opgegeven wordt het toch links uitgelijnd.