Reading/Web/Desktop verbeteringen/Testen derde prototype

This page is a translated version of the page Reading/Web/Desktop Improvements/Third prototype testing and the translation is 100% complete.

Instructies

 1. Open het prototype in een nieuw tabblad (met een desktop- of laptopcomputer).
 2. Maak een nieuw kopje aan op deze pagina met het onderstaande formulier. (Dit formulier wordt ingevuld met de vragen die u kunt beantwoorden).
 3. Geef uw terugkoppeling over het prototype in het nieuwe kopje.


ⓘ Als u de voorkeur heeft om feedback via e-mail te geven, stuur deze dan naar Olga Vasileva via olga wikimedia.org.

⚠ Houdt er rekening mee dat dit een prototype is waar de meeste koppelingen niet werken en er mogelijk andere bugs of problemen zijn.

⚠ Het formulier "nieuw kopje aanmaken" wordt helaas niet ondersteund door de visuele tekstverwerker (VE). Als u de visuele tekstverwerker gebruikt, maak dan handmatig een nieuw kopje aan en knip & plak de terugkoppelingsvragen (zie beneden).

⚠ Tijdens het testen vragen we u te focussen op de nieuwe weergave van de inhoudsopgave. Terugkoppeling en andere ideeën over andere functionaliteit is ook welkom.

Voorvertoning van terugkoppelingsvragen

 1. Scroll langzaam door de pagina. Valt er iets op? Hoe ervaart u dat? Probeer een paar verschillende pagina's.
 2. Is de getoonde inhoudsopgave voor u nuttig? Wijzigt door de inhoudsopgave uw manier van lezen en wijzigen van de pagina?
 3. Binnen de inhoudsopgave, selecteer het icoon “gear”, daarna de instelling om alle secties standaard open te klappen. Let op de wijziging in de weergave van de instellingen. Wat is uw mening daarover?
 4. Navigeer naar de overlegpagina van dit artikel. Wat valt u op aan de inhoudsopgave op deze pagina? Kan dit ontwerp verbetert worden voor overlegpagina's?
 5. Tijdens het maken van de inhoudsopgave willen we zeker zijn dat we een versie hebben die werkt voor een lagere schermresolutie. Bekijk onderstaand idee. Wat denkt u over deze oplossing?
   
 6. (Optioneel, als u tijd heeft) Ga naar dit artikel. Kies het icoon “gear” in de inhoudsopgave. Probeer wat van de hier aanwezige andere instellingen. Wat vind u ervan? Is er een in het bijzonder nuttig?
 7. Enkele pagina's bevatten nu speciale configuraties voor de inhoudsopgave (“magic words”). Denkt u dat deze opgenomen kunnen worden in het huidige ontwerp? Zo ja,hoe dan?
 8. Heeft u nog andere gedachten, ideeën of vragen?

We testen een ander plaats voor de inhoudsopgave. Probeer deze verschillende configuraties eens uit.

 • Uitklappen sectie bij het er na toe scrollen
 • Alle secties standaard uitklappen
 • Secties nummeren
 • Nest geen titels van secties (gebruik daarvoor ellipsen)

Feedback