Category:MediaWiki configuration settings introduced in version 1.2.0/mk

This page is a translated version of the page Category:MediaWiki configuration settings introduced in version 1.2.0 and the translation is 0% complete.

Оваа категорија ги опфаќа сите нагодувања за поставување на МедијаВики воведени во верзијата 1.2.0.

Pages in category "MediaWiki configuration settings introduced in version 1.2.0/mk"

This category contains only the following page.