Категорија:Додатоци по категорија

This page is a translated version of the page Category:Extensions by category and the translation is 86% complete.

Ова е список на категоризирани додатоци — додатоци кои имаат поткатегоризација како Category:Parser extensions или Category:Calendar extensions . Категориите со ваков статус и автор беа занемарени во ова пребарување. Ова е, во голема мера, нецелосен список на додатоци и категории.

A list of the 15 most downloaded extensions is available at Special:ExtensionDistributor.

Напомена

Сите додатоци за расчленувачки и пресретнички можности беа занемарени, така што во овие категории може да има некои додатоци што би требало да стојат во други.

Subcategories

This category has the following 3 subcategories, out of 3 total.
The number of included categories (C), pages (P) and files (F) is stated in brackets.